Skip to content

📦 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20€

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1. Γενικοί Όροι Χρήσης

Το FLAVORITS είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων για την κουζίνα μέσω του Διαδικτύου και του ιστότοπου www.flavorits.com (στο εξής καλούμενο “ηλεκτρονικό κατάστημα” ή “ιστότοπος” ή “ιστοσελίδα”), που δημιούργησε και λειτουργεί η ελληνική ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία με την επωνυμία «STAY HUNGRY I.K.E.», που εδρεύει στo Μαρούσι Αττικής, οδός Βασ. Όλγας αρ. 30, με ΑΦΜ 800911995 της Δ.Ο.Υ. Αμαρουσίου και εκπροσωπείται νόμιμα (στο εξής καλούμενη και “η Εταιρεία”) Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος FLAVORITS, που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.flavorits.com , και ρυθμίζουν τις σχέσεις ανάμεσα στο www.flavorits.com και τους επισκέπτες/χρήστες/πελάτες. Η πρόσβαση και η πλοήγηση στο www.flavorits.com, καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή επικοινωνίας με την Εταιρεία σημαίνει ότι συναινείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους χρήσης. Εάν δεν συμφωνείτε με τους κατωτέρω όρους και προϋποθέσεις οφείλετε να απέχετε από την χρήση/επίσκεψη της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της. To FLAVORITS διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει μονομερώς τους όρους και τις προϋποθέσεις της πλοήγησης στον ιστότοπό του και των συναλλαγών που γίνονται μέσα από το ηλεκτρονικό του κατάστημα. Η Εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τον ιστότοπο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους αυτούς. Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα, οποιαδήποτε χρονική στιγμή να αλλάξει, προσαρμόσει ή σταματήσει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας.

2. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του ιστότοπου www.flavorits.com, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των εμπορικών σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, κτλ και εν γένει κάθε είδους αρχείων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της STAY HUNGRY I.K.E., επιφυλασσομένης όλων των νομίμων δικαιωμάτων της, και προστατεύονται κατά τους σχετικούς εθνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους και συμβάσεις. Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση, αντιγραφή, εγγραφή, αναπαραγωγή, διανομή ή μεταποίηση του περιεχομένου, για οποιονδήποτε λόγο και με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια ή έγκριση της STAY HUNGRY I.K.E. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το FLAVORITS, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του FLAVORITS και της STAY HUNGRY Ι.Κ.Ε. και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση, η εμφάνιση και έκθεσή τους στην ιστοσελίδα www.flavorits.com δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

3. Περιορισμός Ευθύνης

Το FLAVORITS καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη και έγκαιρη εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά δεν ευθύνεται για ζημιές που μπορεί να προκύψουν από την εκτέλεση ή τη μη εκτέλεση της παραγγελίας τους ή για τη μη έγκαιρη παράδοση των εμπορευμάτων σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις αστικής ή ποινικής φύσεως από επισκέπτες της ιστοσελίδας για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων σε προϊόντα που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας. Το FLAVORITS δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων του, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών του σχετικά με τη μη διαθεσιμότητά τους. To FLAVORITS φροντίζει για την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που αναγράφονται στον ιστότοπο www.flavorits.com, διατηρεί όμως την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή, δίχως κάποια ιδιαίτερη ένδειξη που να δικαιολογεί αυτή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν να παραγγείλετε το προϊόν.

4. Πολιτική Επιστροφών

Ακυρώσεις: Εφόσον έχετε καταχωρήσει την παραγγελία σας και δεν σας έχει αποσταλεί ακόμα, μπορείτε να την ακυρώσετε για οποιοδήποτε λόγο με σχετικό γραπτό αίτημά σας στο FLAVORITS και στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@flavorits.com. Αλλαγές: Το FLAVORITS κάνει δεκτές αλλαγές προϊόντων με τις εξής προϋποθέσεις: 1) Το αίτημά σας για αλλαγή αποστέλλεται γραπτώς εντός 30 ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@flavorits.com . 2) Τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους, δεν έχουν ανοιχτεί και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί. 3) Τα προϊόντα συνοδεύονται από το σχετικό παραστατικό πώλησης (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης). 4) Αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής των προϊόντων στην εξής διεύθυνση: FOODMAKER, Θέση Στρογγύλι Τ.Θ. 26, 19003 Μαρκόπουλο Αττικής. Αντικαταστάσεις: Όλες οι παραγγελίες συσκευάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των προϊόντων κατά τη μεταφορά. Αν, παρ’ όλ’ αυτά, παραλάβετε οποιοδήποτε είδος σπασμένο, επικοινωνήστε μαζί μας εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε την παραγγελία σας και το FLAVORITS θα σας αντικαταστήσει τα είδη χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για εσάς. Στην σπάνια περίπτωση που παραλάβετε τυχόν ελαττωματικό προϊόν, το FLAVORITS θα σας το αντικαταστήσει χωρίς δική σας οικονομική επιβάρυνση, εφόσον μας υποβάλετε σχετικό γραπτό αίτημα εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Στην περίπτωση αυτή, το FLAVORITS θα αναλάβει την παραλαβή και επιστροφή του. Στη συνέχεια, και εφόσον επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν, το FLAVORITS το αντικαθιστά, χωρίς επιπλέον επιβάρυνσή σας, με νέο, ίδιο προϊόν, εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την επιβεβαίωση του προβλήματος. Επιστροφές ελαττωματικών που δεν έχει αναλάβει το FLAVORITS δεν γίνονται δεκτές, ενώ εφόσον δεν διαπιστωθεί πρόβλημα στο προϊόν που επιστρέφετε, χρεώνεστε το κόστος της επιστροφής. Στην πολύ σπάνια περίπτωση που λόγω έλλειψης ή κατάργησης του προϊόντος δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση, θα γίνεται επιστροφή χρημάτων σύμφωνα με τους όρους που ισχύουν για τις επιστροφές. Επιστροφές: Επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται δεκτές.

5. Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.flavorits.com αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτή και το ηλεκτρονικό κατάστημα της για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου τρίτου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, απαγορεύεται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

6. Επίλυση Διαφορών

Σχετικά με οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει από τη χρήση του www.flavorits.com, και εφόσον δεν καταστεί δυνατή η διευθέτησή της με συναινετικό τρόπο, αρμόδια για την επίλυσή της είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο δίκαιο είναι αποκλειστικά, το ελληνικό δίκαιο.